Background

Ren­tout­ta­va ja uudistava soin­tu­kyl­py sinulle ja ys­tä­vil­le­si

Päivät lyhenevät, ilmat viilenevät ja sitä mukaa omat energiatasotkin saattavat laskea välillä pakkasen puolelle. Tämä on onneksi aivan luonnollista, sillä keho hakee uutta tahtia ja mukautuu luonnon talvirytmiin, hidastamalla ja kääntymällä sisään päin hiljaisuuteen ja lepoon. On tullut aika rauhoittaa tahtia, pitää keho lämpimänä ja hyväksyä tämä luonnollinen syklin muutos.


Miten tämä aika sitten kannattaa hyödyntää jokapäiväisessä arjessa? Itse nautiskelen hiljaisuudesta ja hämäristä illoista lämmittävien ruokien,  jonkun ihanan mausteisen teen ja suklaan kera.  Myös meditaatiolle ja lempeällä joogalle tuntuu löytyvän enemmän aikaa ja tilaa juuri nyt.  Myös hemmottelevat hoidot ja kehon kuuntelu tulevat helpommin osaksi jokaista päivää kun auringon kuuma energia ei enää ole pitämässä kehoa ja mieltä ylivireessä. 


Myös ystävien ja läheisten tapaaminen ja yhteydenpito on tärkeää. Yhteinen kävelylenkki tai illanistujaiset ovatkin mitä mainioin tapa viettää yhteistä aikaa. Ja mikä olisikaan hemmottelevampaa sekä sisäistä voimaa ruokkivampaa kuin äänimaljarentoutus yhdessä ystävän tai useamman ystävän kanssa yhdessä?

1634710214031_Sointukylpy%20yst%C3%A4ville-me.png

Ää­ni­mal­ja­ren­tou­tus ys­tä­vä­po­ru­kal­le

Havinan hoi­to­huo­neel­la Vantaan Vier­to­las­sa (noin 2 km Tik­ku­ri­lan juna-asemalta) on ihana tunnelma soin­tu­kyl­py­jen to­teu­tuk­sel­le. Moni pa­ris­kun­ta tai ys­tä­vyk­set ovatkin jo ko­keil­leet pa­ri­ren­tou­tus­ta, ja nyt haluan tarjota mah­dol­li­suu­den myös hieman isommalle, enintään 4 hengen ren­tou­tuk­sel­le. Tällaisen 2-4 hengen soin­tu­kyl­vyn Havinan tiloissa voit varata suoraan ajan­va­rauk­ses­ta­ni täällä: 

Havina Heal ajan­va­raus >>


Otan myös suurempia ryhmiä vastaan mukavissa ja tun­nel­mal­li­sis­sa Helsingin Kan­nel­mäen vuo­kra­ti­lois­sa. Kysy tällöin tarjousta säh­kö­pos­til­la susanna@ha­vi­na­heal.fi


Ää­ni­mal­ja­ren­tou­tuk­seen sisältyy jo­kai­sel­le oma ma­kuu­alus­ta, pehmeät tyynyt, lämpimät peitot, kynt­ti­lä­tun­nel­ma sekä tuok­su­lyh­tyyn toiveenne mukainen eteerinen öl­jy­se­koi­tus. Ha­lu­tes­san­ne voidaan nostaa teille myös Unelma- tai Tarot-kortit.


Ää­ni­mal­ja­ren­tou­tus omassa tilassasi/kodissasi

Havina tarjoaa mah­dol­li­suu­den tilata ää­ni­mal­ja­ren­tou­tus myös omaan kotiin! Tuon mukanani ha­lu­tes­sa­si joo­ga­ma­tot, tyynyt ja viltit kaikille osal­lis­tu­jil­le. Tun­nel­maan kuuluu tietysti myös kynttilät, tuok­su­lyh­ty teille valitulla etee­ri­sel­lä öl­jy­se­koi­tuk­sel­la sekä ha­lu­tes­san­ne in­pi­roi­vat Unelma- tai Tarot-kortit. 


Sinun tarvitsee vain varmistaa rau­hal­li­nen ja lämmin ympäristö sekä tila, johon mahtuu mukavasti jo­kai­sel­le osal­lis­tu­jal­le oma jooga-maton mentävä paikka sekä pieni tila ää­ni­mal­joil­le.


Tässä ta­pauk­ses­sa laitathan minulle säh­kö­pos­til­la toiveesi si­jain­nis­ta, ajan­koh­das­ta sekä osal­lis­tu­ja­mää­räs­tä, niin palaan sinulle pian asiaan susanna@ha­vi­na­heal.fi

1631080141105_Sointukylpy%20kuvat%20blogiin-me.png

Havina Heal

050 584 1252

susanna@havinaheal.fi

Viertola, Vantaa

Tutustu lisää

© Havina Heal 2021. Kaikki oikeudet pidätetään.