Itsetehdyt suitsukkeet

It­se­teh­dyt suit­suk­keet luon­non­kas­veis­ta

Itsetehdyt suitsukkeet ovat mahtava läsnäolon konsepti: kasvien keruu luonnosta, kimppujen askartelun luova hetki sekä suitsuttelun meditatiivinen fiilistely, ovat kaikki mitä ihanimpia tapoja maadoittua ja ruokkia omaa henkistä hyvinvointia.


Kuuma kesä on aiheuttanut veronsa, mutta vielä on runsaasti vihreää ja joitakin värikkäitä kukkiakin kerättävänä - anna intuitiosi johdattaa kasvien valinnassa!


Omissa versioissani on vahvasti Havinan teema ja juuret läsnä: kuusta, mäntyä, koivua, oman kasvimaan yrttejä ja laventelia sekä pujoa, jonka tuoksusta pidämme tyttäreni kanssa hurjasti!

1627389205967_Itsetehdyt%20suitsukkeet-me.png

It­se­teh­ty­jen suit­suk­kei­den tar­vik­keet

  • intuitiivisesti ja/tai tarpeen mukaan valittuja kasveja; kukkia, puun oksia, lehtiä, yrttejä  (muistathan kysyä maanomistajan luvan ennen poimimista)
  • puuvillalankaa
  • sakset 
  • oksan tai muun kepin, jossa suitsukkeet kuivatetaan roikuttamalla


1627394679522_2-me.png

Valmista it­se­teh­dyt suit­suk­keet näin

Rakenna kasveista haluamasi lainen tiivis pieni kimppu


Sido kimppu tiukasti puuvillalangalla kieputtamalla lankaa tiukasti kimpun ympärille. Itse aloitan kimpun tyvestäja jätän pienen pätkän lankaa lopun sidontaa varten. Sitten kieputan langan ylös asti ja palaan takaisin tyveen jossa muodostaan langan pätkistä solmu lenkin.


Toista niin monta kertaa kuin sielu halajaa - varoitan, tähän hommaan on helppo jäädä koukkuun! 😉


Ripusta kuivumaan (mielellään valolta suojaan)


Polta suitsukkeita palon kestävässä astiassa tarpeen vaatiessa, aina kun kaipaat intensiivistä läsnäolon hetkeä tai haluat muistella kesää ja juhlistaa elämän kauneutta

1627394673192_1-me.png

Havina Heal

050 584 1252

susanna@havinaheal.fi

Viertola, Vantaa

Tutustu lisää

© Havina Heal 2021. Kaikki oikeudet pidätetään.