annikaenlightened.com

4 x piristävä eteerinen öljy energian nos­tat­ta­mi­seen

Talven pitkä pimeä aika on haastavaa aikaa sekä kehon että mielen tasolla. Lyhyet hetket auringon kanssa, ja aikaisin laskeutuva pimeys voivat nakertaa aurinkoisintakin persoonaa - mutta muistathan, se on aivan luonnollista! Talvella keho kääntyy luonnostaan sisäänpäin ja kaipaa hidastamista. Joillekin pimeän aika ja hidastaminen saattavat kuitenkin tuntua ylitsepääsemättömän raskaalta ja tällöin avuksi voidaankin valjastaa tehokkaita eteerisiä öljyjä. Tässä tekstissä esittelen neljä tehokasta piristävää ja energisöivää eteeristä öljyä. Joko ne ovat sinulle tuttuja?


Lue täältä lisää aromaterapiasta, mikä tekee siitä niin tehokasta ja miten öljyjä käytetään  >>
Aromaterapia apuna palautumisessa >>


Lue täältä vinkkejä stressiä lievittävien eteeristen öljyjen valintaan:

6 x stressiä lievittävä eteerinen öljy >>


Lue lisää palautumisesta:

Hyvän palautumisen ideologia >>

Miksi palautuminen on tärkeää >>


1637316649561_Havina%20virkist%C3%A4v%C3%A4%20eteerinen%20%C3%B6ljy-me.png

Litsea Cubeba - syksyn uusin löytö. Niin her­kul­li­nen ja ra­kas­tet­ta­va, me­di­taa­tioon­kin soveltuva

Litsea cubeba on mielialaa vir­kis­tä­vä raikas sit­ruk­si­nen tuoksu, jossa on myös stressiä hel­pot­ta­via omi­nai­suuk­sia. Hieman ek­soot­tis­vi­vah­tei­nen litsea cubeba kasvaa Kaakkois-Aasiassa ja se  tunnetaan myös nimellä May Chang. Litsea cubebaa suo­si­tel­laan me­di­taa­tion tueksi, ruo­an­su­la­tuk­sen häi­riöi­den avuksi ja vas­tus­tus­kykyä vah­vis­ta­maan. Aivan nappi eteerinen öljy minulle siis!


Tämän erityisen laa­duk­kaan eteerisen öljyn saat esi­mer­kik­si Flow Cos­me­tic­sil­ta

https://flowcos­me­tics.fi/col­lec­tions/aro­ma­te­ra­pia/products/luomu-litsea-cubeba-eteerinen-oljy


Litsea Cubaba on myös raaka-aineena yl­lä­ole­vas­sa ku­vas­sa­kin näkyvässä, tä­män­het­ki­ses­sä lem­pi­tuok­suse­koi­tuk­ses­sa, cha­kra­öl­jy One With Uni­ver­ses­sä. Nappaa sekin Flow Cos­me­tic­sil­tä: https://flowcos­me­tics.fi/col­lec­tions/aro­ma­te­ra­pia/products/one-with-universe-eteerinen-oljyseos


Mänty - maa­doit­ta­va vä­sy­mys­ti­lo­jen hoitaja

Mänty on in­ten­sii­vi­nen maa­doit­ta­van metsäinen tuoksu, joka antaa voimaa ja virkistää mieltä. Männyn eteeristä öljyä käytetään eri­tyi­ses­ti vä­sy­mys­ti­lo­jen hoitoon. Lisäksi mänty on omiaan myös de­sin­fioi­maan hen­gi­tys­tei­tä ja rai­kas­ta­maan huo­neil­maa. Männyn ener­gi­söi­vä tuoksu sopii erityisen hyvin aamuun ja työpäivän lomaan. Tuunaa oma power-tuoksusi yh­dis­tä­mäl­lä män­työl­jyyn ener­gi­söi­viä sit­rus­tuok­su­ja kuten greippiä ja ap­pel­sii­nia.

1637315227781_Havina%20energis%C3%B6iv%C3%A4%20eteerinen%20%C3%B6ljy-me.png

Ap­pel­sii­ni - piristävä ja ener­gioi­ta nos­tat­ta­va läm­mit­tä­vä öljy

Ap­pel­sii­ni on reip­paas­ti mielialaa kohottava makean raikas ja iloisen he­del­mäi­nen tuoksu. Eri­tyi­ses­ti tal­viai­kaan ihas­tut­ta­vas­ti soveltuva ap­pel­sii­nin eteerinen öljy lämmittää kehoa sekä rau­hoit­taa ja hillitsee stressin oireita.


Oletko muuten kuullut, että ap­pel­sii­niöl­jyl­lä on myös lempeän rau­hoit­ta­va ja unen laatua parantava vaikutus? Toisin kuin muita energiaa ko­hot­ta­via eteerisiä öljyjä, ap­pel­sii­nia neuvotaan tes­taa­maan myös unen tueksi esi­mer­kik­si lait­ta­mal­la muutama tippa öljyä ne­nä­lii­naan yö­pöy­däl­le. Itse olen niin herkkis ja herk­kä­uni­nen, etten ole vielä us­kal­ta­nut kokeilla tätä sillä miellän ap­pel­sii­nin niin vahvasti pi­ris­tä­väk­si tuoksuksi.. Oletko sinä kokeillut ap­pel­sii­nia ilta-aikaan?


Greippi - vir­kis­tä­vä ja kes­kit­ty­mis­kykyä parantava

Etee­ri­ses­sä greip­piöl­jys­sä on kirpeän raikas ja pirteän sit­ruk­si­nen tuoksu. Greipin pirs­kah­te­le­va tuoksu virkistää mieltä ja lievittää ma­sen­nus­ta. Greipin eteerisen öljyn tiedetään myös pa­ran­ta­van kes­kit­ty­mis­kykyä ja lau­kai­se­van jän­ni­tys­ti­lo­ja. Tässäpä mahtava öljy työpäivän lomaan.


Tiesitkö muuten, että ihon­hoi­dos­sa nesteitä poistavaa greip­piöl­jyä käytetään sel­lu­liit­tiin hoitoon?

1637315765368_Havina%20energis%C3%B6iv%C3%A4%20%C3%B6ljy-me.png

Havina Heal

050 584 1252

susanna@havinaheal.fi

Viertola, Vantaa

Tutustu lisää

© Havina Heal 2021. Kaikki oikeudet pidätetään.